Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco

❮PDF❯ ✐ Calon Isteri Jutawan Author Nuriffa – Biography-memoir.co Hanya seorang calon yang layak Siapakah dia? Mereka manja cantik seksi dan menawan Ya Merekalah calon calon isteri jutawanPencarian isteri untuk si jutawan bermula Siapakah si bertuah yang dapat menyaHanya seorang calon yang layak Siapakah dia? Mereka manja cantik seksi dan menawan Ya Merekalah calon calon isteri jutawanPencarian isteri untuk si jutawan bermula Siapakah si bertuah yang dapat menyandang gelaran isteri si jutawan IZZAD DANIEL? Wanita yang terpilih bakal mewarisi empayar perniagaannya yang bernilai jutaan ringgitDia NURUL IZYANIE Hanya gadis biasa yang memerlukan wang Namun dia juga ingin mencuba nasib Temu duga itu dihadirinya dengan penuh harapan“Lemah lembut? No Manja? No Seksi pun tidak Nampaknya awak tak lulus”“Kalaupun saya tak layak tak perlulah.

Encik nak hina saya macam ni”“Saya bukannya nak hina awak Tapi awak betul betul dah salah tempat Ini temu duga untuk mencari calon isteri saya bukannya temu duga untuk mencari akauntan”Apa? Dia sudah tersalah tempat temu duga Hancur harapannya untuk menjadi seorang akauntan di syarikat terkemuka itu Ingin saja dia pulang ke kampung kerana terlampau kecewaAnehnya Tiada angin tiada ribut tiba tiba dia menerima tawaran bekerja Tetapi bukan sebagai kerani setiausaha mahupun akauntan Sebaliknya“Cik telah terpilih sebagai calon akhir untuk memegang jawatan isteri saya”“T.

calon kindle isteri download jutawan pdf Calon Isteri kindle Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBEncik nak hina saya macam ni”“Saya bukannya nak hina awak Tapi awak betul betul dah salah tempat Ini temu duga untuk mencari calon isteri saya bukannya temu duga untuk mencari akauntan”Apa? Dia sudah tersalah tempat temu duga Hancur harapannya untuk menjadi seorang akauntan di syarikat terkemuka itu Ingin saja dia pulang ke kampung kerana terlampau kecewaAnehnya Tiada angin tiada ribut tiba tiba dia menerima tawaran bekerja Tetapi bukan sebagai kerani setiausaha mahupun akauntan Sebaliknya“Cik telah terpilih sebagai calon akhir untuk memegang jawatan isteri saya”“T.

Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri  ePUB #198; biography memoirco

Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco formally known as Afifah Yusof

10 thoughts on “Calon Isteri Jutawan

  1. kuzzeen kuzzeen says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUB Naskah untuk dilepaskan RM1800 Pm je Cerita yang lari dari klise novel kini Berkisarkan pencarian Izzad untuk mencari calon ister


  2. Hajar Hajar says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUB35Akibat kesilapan menghadiri temuduga Nurul Izyanie Yanie terpilih sebagai calon akhir untuk mencari calon isteri seorang jutawan muda Memang pelik dalam ramai ramai calon yang dipilih oleh jutawan muda yang bernama Izzad Daniel Izzad tu cuma Yanie seorang saja yang agak 'semenggah'


  3. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBComel lar cerita ni I like Walaupun the whole ujian untuk carik isteri tu sangatlah merapu dan memang direject oleh N punyer common sense N tak boleh nafikan jalan cerita ni agak sweet Dengan pengunaan bahasa dan penulisan yang mudah ditambah pula dengan jalan ceritanya yang ringan ia amatlah sesuai untuk menghilangkan stress But don't expect too much because you may end up disappointed Tapi N sangat sakit hati sebab N punyer copy tak sempurna Over 30 pages printingnyer overlap so tak boleh baca Tau tau jer view spoilerYanie tahu Izzad dapat leukimia Macam mana dia boleh tahu


  4. Wan Amalyn Wan Amalyn says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBMembaca naskhah ini saya 'terasa' seperti pernah menonton drama Tapi saya lupa di tv berapa dan drama apaNak kata saya tak suka karya ni tak juga Saya boleh aje baca sebab plot ceritanya santai santai sahaja Nak kata suka ada benda yang membuatkan saya seperti tidak boleh nak hadam Bahasa yang agak kaku Penggunaan bahasa inggeris yang kadang kadang buat saya rasa kenapa nak guna bahasa inggeris? Adakah untuk menggambarkan status jutawan yang disandang oleh Izzad? kalau betul dengan nahu dan tatabahasanya tak apa lah jugak Perwatakan hero yang kadang kala tak selari dengan status ahli perniagaan CEO yang disandang oleh Izzad Watak Mek Yah juga saya tak dapat rasa 'aura' nenek mungkin pemilihan perkataanayat percakapan yang


  5. Siti Raudhah Siti Raudhah says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBjalan cerita yg menarikizzad daniel nurul izyaniecinta selepas kawin yg menarikwalaupun pd mulanya kedua2 x sukakerana masing ada niat tersendiritp x bermusuhan spt novel lain yg asyik gaduh2 then baru baikbila kawinizzad yanie menjalankan tanggungjawab mereka sbg suami isteri enjoyed reading this book walaupun ingat pd mulanya izzad akan meninggalkan yanie


  6. Inn Auni Inn Auni says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBSemasa sang jutawan nak cari calon isteri dan salah seorang calon cuba nak sabotaj diri sendiri sebab nak keluar cepat dari senarai calon saya tertunggu juga apa yang calon tu nak buat Alih alih dia tunjuk skil dia pula dahSatu je saya puji tentang novel ni Si is


  7. CrystalGrey CrystalGrey says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBlove bila nak lamarjerit pakai lori surat khabarso sweet sad want hubby sakitteringat arwah kakak sungguh terasa sakitnya kene kemo kecewa bila adam terpengaruh dengan Fathi hate her i cry want saya akan setia bersama abang sampai masa abang tak perlukan saya lagi saya sendiri akan undur diri asal abang bahagiasaya rasa masanya dah sampai waaaaa so sad Bukan mudah membina sebuah kepercayaan I love want adam balik ke adam yang lama Bukan mudah memaafkan tapi kemaafan penuh dengan keindahan


  8. Kamaliah Kamaliah says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBI like this book Very straight forward I like the storyline It’s simple Although different from the other books yet I felt I’ve read it before Anyway It was fun I might do a second review on this book


  9. Intan Musa Intan Musa says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBBest cerita ini Jutawan Izzad Daniel Bin Izhar Yong mahu memilih calon isteri untuk mengambil alih syarikatnya dan menjaga hartanya Dia mengundang semua teman wanitanya untuk menyertai sebuah peraduan Di hari temuduga itu Nurul Izyanie Yanie telah tersalah tempat temuduga Berlaku pertengkaran antara Yanie dan Izzad Izzad memaksa Yanie untuk menyertai


  10. At At says:

    Kindle Nuriffa #198; Kindle Calon Isteri Jutawan Kindle #180; Calon Isteri ePUB #198; biography memoirco calon kindle, isteri download, jutawan pdf, Calon Isteri kindle, Calon Isteri Jutawan PDF/EPUBciter yg menarikIzzad Daniel org muda yg kaya dan berjayaada penyakit cancer just like his momlooking for wife yg blh waris harta dierwat janji mengong ngn best frenz dier Adam yg dier takkan touch isteri dierjumpa ngn Yanie yg salah msk bilik interviewthan paksa joint contest mencari calon isteri dierkeje punyer pasalYanie join gakAdam da sangkut ngn Yanietp simpan dlm atisaringan demi saringanYanie terpilih dr 10 yg tercalonat the endsYanie the choosen oneAdam akurtime nk mirisikda best moment everDaniel siap jd tukar jual surat khabar lg dtg umh Yaniefinallykahwin gakYanie totally change and be a gud wifeDaniel trus lupa janji dier pada Adam1st nite trus onhappy sgt dierbut one dayYanie jumpa surat perubatan Danieltry pujuk to


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *